Denní menu

Pondělí 26.6.
Pórková s vejcem k menu 19, samostatně 29,-
1. Hamburská vepřová pečeně, těstoviny 95,-
2. Srbské vepřové rizoto, tomatový salát 89,-
3. Těstovinový salát s gril. kuř. masem, kukuřice, šunka, ananas 95,-
Pečená makrela na bylinkách, gril. zelenina, šťouchané bram. 108,-

Úterý 27.6.
Houbová polévka k menu 19, samostatně 29,-
1. Vepřová roláda z bůčku, špenát, bramborový knedlík 89,-
2. Mexická tortila s kuřecím masem, s čerstvou
zeleninou a zak. smetana 89,-
3. Halušky s uzeným masem a kysaným zelím 89,-
Pečená makrela na bylinkách, gril. zelenina, šťouchané barm. 108,-

Středa 28.6.
Frankurtská s párkem k menu 19, samostatně 29,-
1.Vepřová kotleta s kostí, restované fazolky, am. barmbor 99,-
2. Smažená vinná klobása, bramborová kaše , mrk. salát 89,-
3. Vařené hovězí v koprové omáčce, knedlík, vajíčko 99,-
Pečená makrela na bylinkách, gril. zelenina, šťouchané barm. 108,-

Čtvrtek 29.6.
Česneková krémová polévka se slaninou a krutony 19,- / 29,-
1. Debrecínský vepřový závitek, rýže 89,-
2. Šunkofleky s okurkovým salátem 89,-
3. Masové mleté kuličky po sicilsku, těstoviny 89,-
Pečená makrela na bylinkách, gril. zelenina, šťouchané barm. 108,-

Pátek 30.6.
Kohoutí vývar s masem k menu 19, samostatně 29,-
1. Kuřecí rolka plněná suš. rajčaty, mozarelou a rukolou, štˇ. brambory 89,-
2. Vepřové nudličky na zázvoru, rýže 89,-
3. Grilovaná klobása, čočka na kyselo, zelný salát 89,-
Pečená makrela na bylinkách, gril. zelenina, šťouchané barm. 108,-

 

Monday 26.6.
Leek with egg to menu 19, separately 29, –
1. Hamburg pork roast pasta 95, –
2. Serbian pork risotto, tomato salad 89, –
3. Pasta salad with grill. Chicken. Meat, corn, ham, pineapple 95, –
Roasted mackerel on herbs, grill. Vegetables, mashed potato. 108, –

Tuesday 27.6.
Mushroom soup menu 19, separately 29, –
1. Pork loin roll, spinach, potato dumplings 89, –
2. Mexican tortilla with chicken, fresh
Vegetable and ground cream 89, –
3. Halušky with smoked meat and sour cabbage 89, –
Roasted mackerel on herbs, grill. Vegetables, mashed barm. 108, –

Wednesday 28.6.
Frankurt with sausage to menu 19, separately 29, –
1. Pork chop with bone, roasted beans, am. Barmor 99, –
2. Fried wine sausage, potato mash, carrot. Salad 89, –
3. Boiled beef in dill sauce, dumplings, egg 99, –
Roasted mackerel on herbs, grill. Vegetables, mashed barm. 108, –

Thursday 29.6.
Garlic cream soup with bacon and croutons 19, – / 29, –
1. Debrecen pork roll, rice 89, –
2. Sunflower with cucumber salad 89, –
3. Meat minced balls after Sicily, Pasta 89, –
Roasted mackerel on herbs, grill. Vegetables, mashed barm. 108, –

Friday 30.6.
Roast broth with meat to menu 19, separately 29, –
1. Chicken roll filled with dried tomatoes, mozzarella and rucola, št. Potatoes 89, –
2. Pork noodles on ginger, rice 89, –
3. Grilled sausage, sour cream, salad 89, –
Roasted mackerel on herbs, grill. Vegetables, mashed barm. 108, –